Magazine Logo

Welkom op de site van SWP Tijdschriften

Op deze site krijgt u de volledige online toegang tot de huidige editie en alle vorige edities van de vakbladen WTA (autisme), Ouderschapskennis, Waardenwerk/Humanistiek en het tijdschrift voor Participatie en Herstel (voorheen Rehabilitatie).


U kunt artikelen doorzoeken op de inhoud, thema's en auteurs; u kunt het tijdschrift op uw beeldscherm lezen, maar ook van een betreffend artikel een PDF downloaden en opslaan in uw profiel. De online tijdschriften zijn voor iedereen doorzoekbaar. Maar bezoekers die niet ingelogd zijn krijgen alleen samenvattingen te zien. Voor volledige toegang is het nodig om te registreren.


Bent u al abonnee?

Bent u abonnee van een van de titels en wilt u de eerste keer inloggen, dan wordt u gevraagd het om uw abonneenummer, postcode en huisnummer/postbusnummer. Hierna kunt u zich registreren en ontvangt u een bevestigings e-mail met uw inloggegevens.


Heeft u nog geen abonnement?

Volg dan de instructies voor het registreren en kies een tijdelijk online abonnement dat het beste bij u past. U kunt dit abonnement direct online afrekenen via iDeal, Credit Card en PayPal.

Ga naar registreren en volg de instructies voor volledige toegang.


Wilt u een abonnement op een gedrukte edities?

Voor WTA - Wetenschappelijk tijdschrift Autisme: http://www.wta.nu/abonnement
Voor Waardenwerk: http://www.waardenwerk.net/abonneer
Voor Ouderschapskennis: http://www.ouderschapskennis.nl/abonnement
Voor Participatie & Herstel: http://www.participatieenherstel.nl/abonnement


Adreswijziging doorgeven?

Bent u abonnee van de printuitgave en wilt u adresgegevens wijzigen, dan verzoeken wij u dit te doen via de volgende link: http://www.aboland.nl/. Voer de titel in bij het blokje "Online regelen" en volg de instructies.

WTA

WTA (Het Wetenschappelijk Tijdschrift voor Autisme) is een peerreviewed tijdschrift met als doelstelling het bevorderen van de verspreiding van wetenschappelijk gefundeerde kennis over het spectrum van autismestoornissen in het Nederlands taalgebied. De verbreding van het wetenschappelijk fundament is gericht op de verbetering van de positie van mensen met autisme in de samenleving in de meest brede zin van het woord.

Naar de website.Ouderschapskennis

Ouderschapskennis, voor opvoedondersteuners en ouderbegeleiders, is een tijdschrift voor de studie van ouderschap en ouderschapsproblematiek. De redactie van Ouderschapskennis weet uit ervaring wat de dagelijkse dilemma’s op de werkvloer van ouders, ouderbegeleiders en opvoedondersteuners zijn.

Naar de websiteWaardenwerk

Tijdschrift Waardenwerk richt zich op het onderzoeken en ondersteunen van werken aan waarden op drie, onderling samenhangende niveaus: het niveau van de persoonlijke bestaansethiek, het niveau van werk en professioneel handelen en het niveau van organiseren en besturen.

Naar de websiteParticipatie en Herstel

‘Participatie en Herstel’ is een voortzetting van het Tijdschrift voor Rehabilitatie en Herstel. Het richt zich op ondersteuning van maatschappelijk herstel, sociale inclusie en het tegengaan van maatschappelijke uitsluiting van mensen met een verslaving of met forensische problematiek.


Naar de website