Magazine Logo

De bruiloft

Daniël Stuit

Ouderschapskennis

Op de kinder-IC staat een bruid met lange blonde haren in stralend wit, met haar bruidegom strak in het pak aan haar zijde. Ze staan naast het bedje van hun bijna gestorven kind. Een bizar beeld en toch voelt het goed. Gisteren kwamen ze hier binnen. Ze waren op vakantie in een idyllisch huisje aan een bosmeer. De romantische vakantie sloeg om in een nachtmerrie toen hun jongste van drie te water raakte. Een eindeloos uur duurde de reanimatie die levensreddend had moeten zijn. Het mocht niet baten. Nu zijn ze hier, op de afdeling intensive care van een kinderziekenhuis in een voor hen grote, onbekende stad. Om de rest van dit artikel te lezen dient u zich in te loggen of te registreren.

WTA

WTA (Het Wetenschappelijk Tijdschrift voor Autisme) is een peerreviewed tijdschrift met als doelstelling het bevorderen van de verspreiding van wetenschappelijk gefundeerde kennis over het spectrum van autismestoornissen in het Nederlands taalgebied. De verbreding van het wetenschappelijk fundament is gericht op de verbetering van de positie van mensen met autisme in de samenleving in de meest brede zin van het woord.

Naar de website.Ouderschapskennis

Ouderschapskennis, voor opvoedondersteuners en ouderbegeleiders, is een tijdschrift voor de studie van ouderschap en ouderschapsproblematiek. De redactie van Ouderschapskennis weet uit ervaring wat de dagelijkse dilemma’s op de werkvloer van ouders, ouderbegeleiders en opvoedondersteuners zijn.

Naar de websiteWaardenwerk

Tijdschrift Waardenwerk richt zich op het onderzoeken en ondersteunen van werken aan waarden op drie, onderling samenhangende niveaus: het niveau van de persoonlijke bestaansethiek, het niveau van werk en professioneel handelen en het niveau van organiseren en besturen.

Naar de websiteParticipatie en Herstel

‘Participatie en Herstel’ is een voortzetting van het Tijdschrift voor Rehabilitatie en Herstel. Het richt zich op ondersteuning van maatschappelijk herstel, sociale inclusie en het tegengaan van maatschappelijke uitsluiting van mensen met een verslaving of met forensische problematiek.


Naar de website